Beste allemaal

Van harte welkom op mijn digitale visite kaartje

Ik ben Jeff  op 22-01-1958 geboren in Amsterdam sinds 1986 ben ik woonachtig in het mooie Noord-Hollandse Alkmaar Ik ben sinds 1987 getrouwd met Annette en samen hebben wij een zoon die Dion heet.

Samen zijn wij al jaren heel gelukkig.

Ik heb mijn Annette leren kennen in 1986 toen ik nog werkzaam was op de markt. Dat heb ik gedaan van 1981 tot en met eind 2008 dus best wel lang.

Per 3 november 2008 ga ik ander werk doen bij een baas zal voor mij ook wel even wennen zijn na 27 jaar als zelfstandige werkzaam te zijn geweest.

Toen ik een jaar of 11 was begon ik met yoyo en werd Nederlands kampioen op de toenmalige coca cola yoyo wedstrijden en begon die dingen een beetje te verzamelen. Inmiddels heb ik er ongeveer 650 in mijn bezit.

Andere hobby s computeren, internetten lezen *(meestal ook over computers)high end audio en ook  volg ik al het voetbal en ga regelmatig naar AJAX en AZ .

Zelf sporten doe ik ook ondanks mijn niet geringe omvang train ik bijna elke dag. Verder tafeltennis ik ook in competitie verband maar wel in de allerlaagste klasse.

Elke ochtend ben ik om 6 uur te vinden op de loopband op de sportschool dus calorieën verbranden doe ik wel   

jeff@yoyoman.nl is mijn e-mail adres dus als u mijn wilt mailen mag het

maar aub geen filmpjes en andere rotzooi anders zit mijn mailbox zo snel vol.